Urządzenia i Akcesoria
Fish and prawn stock
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Complete Recipe
Składniki
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete Recipe
Białko
11.4 g
Kalorie
1270 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Toasted Peanuts
20 min
Sambal Belacan
10 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Sambal Belacan
10 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Nyonya Spice Paste
15 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Chicken Porridge
35 min