Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 51.5 mg
Alternatywne przepisy
Yogurt ai frutti rossi
16h
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Yogurt
12 Std.
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt
12 Std.
Yogurt al latte di cocco
15h
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10hod. 15min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min