Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 51.5 mg
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Patate Sottovuoto
2h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Yogurt
12h
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Yogurt alla stracciatella
14sa 20 dk
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min