Vegan Vişneli Cheesecake
TM6 TM5

Vegan Vişneli Cheesecake

4.9 (16 ocen)

Składniki

  • 150 g badem
  • 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
  • 60 g Hindistan cevizi yağı
  • 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
  • 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
  • 25 g taze sıkılmış limon suyu
  • 70 g agave şurubu
  • 1 yk vanilya özü, doğal (opcjonalnie)
  • 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış

Wartości odżywcze
na 8 porsiyon
Kalorie
14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Białko
75 g
Węglowodany
255.1 g
Tłuszcz
255.7 g
Tłuszcz nasycony
98.3 g
Błonnik
33.9 g
Sód
120.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy