Vegan Rokoko Pasta

Vegan Rokoko Pasta

5.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porsiyon

Składniki

Tabanı
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • çiğ badem
    200 g
  • vanilya aroması
    ½ tk
  • tuz
    ¼ tk
Krema Dolgusu
  • kaju fıstığı, çiğ bir gece önceden suda bekletilmiş ve süzülmüş
    170 g
  • Hindistan cevizi yağı
    35 g
  • agave şurubu
    35 g
    35 g akçaağaç şurubu
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    135 g
Tuzlu Fıstık Dolgusu
  • fıstık ezmesi
    110 g
  • Hindistan cevizi şekeri
    45 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    160 g
  • tuz
    1 tutam
  • soyulmuş yer fıstığı
    5 - 6 yk
Ganaj
  • bitter çikolata vegan, parçalara bölünmüş
    200 g
  • bitkisel süt
    135 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 11.4 g
Kalorie 2064 kJ / 493.5 kcal
Tłuszcz 34.2 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...