Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Çedar peyniri, parçalar halinde (2-3 cm)
- 400 g pırasa, halkalar halinde kesilmiş (yaklaşık 1 cm)
- 30 g tereyağı
- 20 g zeytinyağı
- 100 g patates, küpler halinde kesilmiş (yaklaşık 2 cm)
- 700 g su
- 1 yk ev yapımı sebze bulyon
- 1 tk tuz, artı zevkinize göre ekstra
- 2 tutam karabiber
- 8 dilim baget ekmeği (yaklaşık 1 cm), biraz bayat veya başka çıtır çıtır ekmek
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1904.8 kJ / 455.3 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 948 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Coleslaw Salatası
15 Min
Balkabaklı Risotto
25 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 Std. 30 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 godz. 15 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Pancarlı Peynirli Ezme
15 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45min