Urządzenia i Akcesoria
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 porsiyon
Składniki
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
2 dal taze kekikdereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
248 mg
Białko
28 g
Kalorie
1689 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50 Min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min