Focaccia

Focaccia

4.7 328 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portions

Składniki

  • water
    350 g
  • dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled
    2 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 tbsp
  • baker's flour
    500 g
  • salt plus extra for sprinkling
    1 tsp
  • fresh thyme or rosemary, leaves only, for sprinkling
    2 sprigs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 235 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 681.6 kJ / 162.3 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...