
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
water350 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
baker's flour500 g
-
salt plus extra for sprinkling1 tsp
-
fresh thyme or rosemary, leaves only, for sprinkling2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
162.3 kcal /
681.6 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
235 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gnocchi
1 godz. 40 min
Buttermilk bread
2 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Basic bread
1 godz. 35 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Rustic bread
2 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Choux pastry
2 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min