Ruck-zuck-Salat
TM6 TM5

Ruck-zuck-Salat

4.0 (209 ocen)

Składniki

  • 100 g Möhren, in Stücken
  • 1 rote Paprika (ca. 150 g), geviertelt
  • 150 g Zucchini, in Stücken
  • 1 Dose Thunfisch, in Lake, abgetropft
  • 50 g Oliven, schwarz, entsteint
  • 50 g Emmentaler, in Stücken
  • 2 Eier, hartgekocht (siehe Tipp), halbiert
  • 50 g Saure Sahne
  • ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portionen
Kalorie
1545 kJ / 368 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy