Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina di mais tipo fioretto
- 250 g di latte
- 3 uova medie
- 70 g di miele
- 1 cucchiaio di Rum (opcjonalnie)
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 61.1 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumiri
1h 30 min
Torta stracciatella
50min
Torta di pane
1h 20min
Torta di cioccolato e patate
1h 30 min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1óra 10p
Torta al cocco
1óra
Torta solo albumi
40 min
Torta di grano saraceno alle fragole
1óra
Torta sabbiosa
50min
Torta alle nocciole senza farina
55min
Torta di nocciole
50min
Amor polenta
1h 5min