Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)

Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)

4.7 46 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 140 g di margarina fredda a tocchetti + q.b. per ungere
  • 100 g di farina senza glutine + q.b. per infarinare
  • 100 g di biscotti secchi senza glutine al cioccolato (consentiti da prontuario)
  • 150 g di farina di grano saraceno (consentita da prontuario)
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 350 g di confettura di ciliegie

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 464 kcal / 1941 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 78.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...