Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 75 g di burro a pezzi
- 85 g di zucchero di canna
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 80 g di latte
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1909.6 kJ / 456.4 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 70.2 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti classici (senza zucchero)
1h
Biscotti integrali al miele
50 min
Biscotti di riso
45 min
Biscotti alle nocciole
40min
Biscotti integrali arancia e limone
1 godz. 30 min
Biscotti integrali alle mandorle
35min
Biscotti al miele
1h 5min
Biscotti di mais
40min
Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato
1 Std. 25 Min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Biscotti latte e vaniglia
1h 35min
Biscotti integrali all'avena
1h 10min