Torta cheesecake raw

Torta cheesecake raw

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
10 portions

Składniki

Para remojar
  • 500 g de agua
  • 450 g de castañas de cajú crudas
Base
  • 300 g de almendras crudas con piel
  • 25 dátiles sin carozo
Relleno
  • 2 bananas congeladas, en trozos
  • 1 cucharadita de canela en polvo
Cobertura
  • 1 banana congelada, en trozos
  • 200 g de frutos rojos congelados variados
  • 150 g de frutilla fresca
  • 4 dátiles sin carozo
  • 1 cucharadita de canela en polvo
  • frutos rojos frescos variados para decorar
  • almendras fileteadas para decorar
  • coco rallado para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 2483 kJ / 593 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...