Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de tomates deshidratados en aceite
- 3 huevos
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de leche entera
- 180 g de harina
- 15 g de polvos de hornear
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
¼
cucharadita de romero seco
lub ½ cucharadita de romero fresco - 100 g de queso feta, cortado en cubos de 0.5 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1h 30min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Trifle de verano con ricotta y frutos rojos
30min
Tarta de almendras
1h
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15min
Clafoutis de frutos rojos
1h 30min
Tarta fina de frambuesas
1h 45min
Pesto para ensaladas
5min
Pastafrola de membrillo con nueces
2u. 20min
Bollos de pan rellenos de verduras y queso
3 Std. 55 Min
Mousse de cilantro
2u. 20min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45min