Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
-
tomatoes deseeded and quartered16 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish10
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
bread6 slices
-
ripe avocados peeled, deseeded and diced3
-
cherry tomatoes to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434 mg
Białko
15 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Digestive Bliss
5 min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min
Three Egg French Omelet
30 min