Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
-
tomatoes deseeded and quartered16 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish10
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
bread6 slices
-
ripe avocados peeled, deseeded and diced3
-
cherry tomatoes to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
434 mg
Białko
15 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10 min
Three Egg French Omelet
30 min