
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs
- 235 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 30 g de noix de coco râpée
- ½ mangue coupée en cubes
- 2 fruits de la Passion la pulpe seulement
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 571 kcal / 2384 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Węglowodany
- 71 g