Cornetti semintegrali ripieni

Cornetti semintegrali ripieni

3.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 pezzi

Składniki

Impasto
  • 180 g di farina di farro semintegrale
  • 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 80 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 50 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 50 g di Fontina a pezzi
  • 1 - 2 cucchiai di latte
  • 1 cucchiaino di semi di chia

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.3 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...