Involtini vegan estivi

Involtini vegan estivi

4.3 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
15 pezzi

Składniki

Salsa agli arachidi
  • 50 g di arachidi tostate
  • 200 g di acqua
  • 70 g di burro di arachidi
  • 70 g di salsa hoisin
Ripieno
  • 1 cetriolo
  • 200 g di carote pelate
  • 1 peperone rosso pulito (250 g circa)
  • 1 peperone giallo pulito (250 g circa)
  • 100 g di cavolo rosso
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua tiepida
  • 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
  • 150 g di pomodori datterino a fette sottili
  • 150 g di lattuga verde tipo iceberg
  • 3 rametti di menta fresca (opcjonalnie) le foglioline lavate
  • 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche (opcjonalnie) le foglioline lavate

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 54 mg
Białko 4 g
Kalorie 563 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...