Involtini vegan estivi

Involtini vegan estivi

4.3 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
15 pezzi

Składniki

Salsa agli arachidi
  • di arachidi tostate
    50 g
  • di acqua
    200 g
  • di burro di arachidi
    70 g
  • di salsa hoisin
    70 g
Ripieno
  • cetriolo
    1
  • di carote pelate
    200 g
  • peperone rosso pulito (250 g circa)
    1
  • peperone giallo pulito (250 g circa)
    1
  • di cavolo rosso
    100 g
Terminare la preparazione
  • di acqua tiepida
    500 g
  • di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
    15 fogli
  • di pomodori datterino a fette sottili
    150 g
  • di lattuga verde tipo iceberg
    150 g
  • di menta fresca (opcjonalnie) le foglioline lavate
    3 rametti
  • di foglie di coriandolo, fresche (opcjonalnie) le foglioline lavate
    3 rametti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 134 kcal / 563 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 54 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...