Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella

Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella

3.3 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Zucchero alla cannella
  • 80 g zucchero
  • 2 stecche di cannella (5 cm l'una circa)
Banane
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 4 banane mature (100-120 g l'una)
  • 1 cucchiaio di olio di cocco
  • 1 cucchiaio scaglie di cocco al naturale
    1 cucchiaio di cocco disidratato grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 1225.1 kJ / 292.5 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 60.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...