Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchero alla cannella
- 80 g di zucchero
- 2 stecche di cannella (5 cm l'una circa)
Banane
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 banane mature (100-120 g l'una)
- 1 cucchiaio di olio di cocco
-
1
cucchiaio scaglie di cocco al naturale
lub 1 cucchiaio di cocco disidratato grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1225.1 kJ / 292.5 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 60.2 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carote sottovuoto al miele
1h 20 min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Patate Sottovuoto
2h
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5 godz.
Crema ai frutti rossi
20min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Carote sottovuoto timo e feta
1h