Urządzenia i Akcesoria
Conserva di barbabietole in agrodolce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
2 vasetti
Składniki
-
650 g di barbabietole rosse cotte a listarelle
-
400 g di aceto di vino bianco
-
400 g di zucchero di canna
-
120 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
4.4 g
Kalorie
9452 kJ /
2259 kcal
Tłuszcz
149.8 g
Węglowodany
223.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Pectina
55 min
Concentrato di pomodoro
10 min
Carciofini sott'olio
721 godz. 30 min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Confettura di uva e fiori di timo
2 godz. 40 min
Composta di melanzane e peperoni
1 godz. 45 min
Gelatina di mele
2 godz. 40 min
Curd all'arancia
40 min
Composta di mandarini con sciroppo d'acero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 30 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Confettura di mele cotogne
1 godz. 10 min