Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g di barbabietole rosse cotte a listarelle
- 400 g di aceto di vino bianco
- 400 g di zucchero di canna
- 120 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 9452 kJ / 2259 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 223.1 g
- Tłuszcz
- 149.8 g
Alternatywne przepisy
Confettura di mele cotogne
1sa 10 dk
Confettura di fragole al balsamico
1h
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min
Marmellata di arance (TM5)
1sa 10 dk
Confettura di uva
50min
Marmellata di pompelmo rosa
1 Std. 20 Min
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min
Mostarda di mele
1h
Mostarda
36h 40min
Confettura di pere e scorzette di limone
1sa 10 dk
Crema golosa alle banane e miele
35min
Confettura di fragole
1sa 10 dk