Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di bevanda a base di soia
- 50 g di acqua di kefir
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 20 g di panna di soia
- 5 g di lievito alimentare in scaglie
- 3 g di sale
- 5 g di farina di carrube (opcjonalnie)
- 4 g di agar agar
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 168.2 kJ / 40.2 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 327.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bevanda di riso integrale
36h 15min
Crema spalmabile alle nocciole (vegan)
20min
Carote fermentate
84 Std. 30 Min
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Rose al farro e vaniglia
6 godz. 30 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Melanzane al miso sottovuoto
2u. 45min
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15min