Baccalà panna e alloro sottovuoto

Baccalà panna e alloro sottovuoto

4.0 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Crema di ceci e pomodori secchi
  • 100 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • ½ spicchio di aglio
  • 5 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)
Baccalà sottovuoto
  • 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato (2 filetti)
  • 160 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 foglie di alloro fresco lavate
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 6 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1943 mg
Białko 24.5 g
Kalorie 1660.1 kJ / 396.5 kcal
Tłuszcz 24.9 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...