Pumpkin Cheesecake
TM6 TM5

Pumpkin Cheesecake

4.6 (51 ocen)

Składniki

Base

  • 4 oz unsalted butter, plus extra to grease
  • 12 oz ginger snap cookies
  • 1 oz sugar

Filling

  • 16 oz cream cheese, cubed (1 in.)
  • 9 oz sour cream
  • 3 ½ oz sugar
  • 1 large egg
  • 1 egg white, from a large egg
  • 1 tsp vanilla extract
  • 8 oz canned pumpkin purée
  • 2 oz dark brown sugar
  • 1 - 2 tsp homemade pumpkin spice mix
    lub 1 - 2 tsp pumpkin pie spice

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1734.9 kJ / 414.6 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
31.9 g
Tłuszcz
30 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Błonnik
1 g
Sód
327.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy