Escondidinho de carne seca

Escondidinho de carne seca

4.9 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porções

Składniki

  • coentro somente as folhas
    5 ramos de
  • carne seca dessalgada, em tiras de aprox. 6 cm x 1 cm
    1000 g
  • água
    2000 g
  • cebola
    100 g
  • dentes de alho
    2
  • óleo de girassol mais q. b. para untar
    30 g
  • tomate maduro cortado em pedaços
    300 g
  • pimenta do reino em pó
    1 pitada de
  • cominho em pó (opcional)
    1 pitada de
  • queijo de coalho, cortado em pedaços
    50 g
  • mandioca descascada e cortada em pedaços de 2 x 2 cm
    800 g
  • sal marinho mais q. b. para ajustar o sabor
    1 c. chá de
  • manteiga
    30 g
  • leite
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 805 kcal / 3365 kJ
Białko 72 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 23 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...