Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves120 g
-
garlic clove1
-
olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tasteground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Asparagus cream soup
30 min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2 godz. 35 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Fish Stew
45 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.