Urządzenia i Akcesoria
Mussels in spicy tomato sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions cut in halves120 g
-
garlic clove1
-
olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tasteground cayenne pepper adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Sukiyaki
55 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min