
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oil
lub 20 g olive oil - 400 g carrots cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 309 kcal / 1293 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 20 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 240 mg