Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1699.5 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Lemonade
5 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Fruit Ice Cream
5 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min