Mussels with Garlic Sauce

Mussels with Garlic Sauce

3.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • fresh mussels in shell
    1000 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • olive oil
    50 g
  • garlic cloves large
    6
  • Dijon mustard
    15 g
  • water
    100 g
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • white wine
    30 g
  • fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing
  • crusty bread for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 341.5 kcal / 1428.6 kJ
Białko 30.2 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 11.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 1699.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...