Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1699.5 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Egg Fried Rice
35 min