Urządzenia i Akcesoria
意大利土豆饺配番茄奶酪酱佐西兰花色拉及水果冰沙
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
原味开心果果仁30 克
意大利土豆丸子配番茄奶酪酱
-
新鲜罗勒叶15 克
-
洋葱 切块70 克
-
蒜头1 瓣
-
罐装番茄碎400 克
-
水70 克
-
盐 依个人口味调整1 ½ - 2 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
意大利饺(gnocchi)800 克
-
葵花油3 汤匙
水果冰沙
-
糖 依个人口味调整60 - 100 克
-
冷冻水果 切碎的,3-4厘米500 克
-
柠檬汁 (opcjonalnie)2 茶匙
-
蛋白 (opcjonalnie)1
西兰花色拉及上桌
-
红甜椒 去芯切块,2厘米1 个
-
苹果 去核切块1 个
-
西兰花, 切小朵250 克
-
松仁30 克
-
油25 克
-
醋15 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
黄芥末1 ½ 茶匙
-
香草盐1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
马斯卡彭乳酪(mascarpone) 约250克6 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2123 mg
Białko
20 g
Kalorie
4037 kJ /
964 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
酱茄子
25 min
京葱炒黑木耳
30 min
青椒干豆腐
20 min
西芹腰果
20 min
鸡蛋辣椒蒸酱
40 min
炒五色蔬菜
20 min
番茄炖茄子
25 min
山药炒木耳
25 min
土豆炖大白菜
35 min
地三鲜
30 min
红烧萝卜
Brak ocen
芦笋、西兰花和蘑菇烩饭
Brak ocen