Urządzenia i Akcesoria
Chocolate icing (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
dark chocolate cut in pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Pizza dough
1 godz.
Icing sugar
5 min
Whipped cream
10 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Boiled eggs
20 min
Sugar glaze
5 min
Fruit sauce (coulis)
10 min
Chocolate icing (ganache)
20 min
Chocolate Fudge Icing
5 min
Chocolate syrup
20 min