Urządzenia i Akcesoria
Esparguete à carbonara
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão20 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
esparguete200 g
-
azeite1 fio de
-
dentes de alho2
-
manteiga40 g
-
bacon em cubos150 g
-
natas100 g
-
ovo1
-
Salsa picada q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
948.9 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2276 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
17.3 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
7 Dias com a Bimby®
65 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Esparguete à carbonara
30 min
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Linguini com bacon e camarão
35 min
Esparguete à carbonara
30 min
Penne com frango e béchamel carilado
45 min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 min
Laços com carne picada e linguiça
45 min
Penne com atum
30 min
Penne de atum com manjericão
35 min
Gratinado de bolonhesa
1 godz.
Penne com chouriço e cogumelos
25 min