Esparguete à carbonara

Esparguete à carbonara

4.3 580 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    90 g
  • chalota (aprox. 30 g)
    1
  • bacon em cubos
    150 g
  • azeite
    20 g
  • água
    1200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • esparguete
    350 g
  • ovos
    4
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 692.8 kcal / 2898.6 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 69.4 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Sód 1226.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...