Urządzenia i Akcesoria
Cozer 3 peitos de frango
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 unidades
Składniki
-
500 g caldo de galinha líquidoágua500 g
-
peitos de frango (500 g aprox.)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
85 mg
Białko
39.2 g
Kalorie
873.6 kJ /
208.8 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Básicos para cozer
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cozer 6 peitos de frango
35 min
Cozer escalopes de peru
30 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Frango desfiado
5 min