Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de galinha líquido - 3 peitos de frango (500 g aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 873.6 kJ / 208.8 kcal
- Białko
- 39.2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 85 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35min
Frango desfiado
5min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25min
Cozer 200-500 g de cenoura
35min
Cozer 6 peitos de frango
35min
Cozer 400-800 g de brócolos
35min