Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 300 g cogumelos Paris cortados em quartos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 76.7 kJ / 18.3 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 10.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer escalopes de peru
30 min
Cozer 100-400 g de bolbo de funcho em fatias
Brak ocen
Cozer 200-400 g de alho-francês
30 min
Cozer 600-800 g de curgete
35 min
Cozer 200-500 g de curgete
25 min
Cozer 800 g de espargos
50 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25 min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min