Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de apio, en trozos (3 cm)
- 50 g de zanahoria, en trozos (3 cm)
- 60 g de cebolla, en trozos
- 500 g de carne de ternera limpia, en cubos (3 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 300 g de papa, en trozos (2 cm)
- 200 g de jitomate triturado
- 180 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta molida
- 1 manzana (cualquier tipo), descorazonada, en rodajas (0,5 cm)
- 2 ramitas de romero, solo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1234 kJ / 294 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 418 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con chorizo
1h 30min
Lentejas estofadas
9h
Sopa de lentejas
1h 30min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35min
Muslos de pollo a la cerveza.
1h 30min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 min
Sopa de chícharo y menta
20min
Pollo picante con manzana dulce
1 godz.
Goulash
1h 40min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5h 30min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40min
Tortilla de patatas (Hestan Cue™)
45 min