Cheesecake alla zucca

Cheesecake alla zucca

4.6 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 fette

Składniki

Zucca
  • 500 g di acqua
  • 350 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Base
  • 250 g di biscotti tipo Digestive a pezzi
  • 125 g di burro a pezzi
Crema di zucca
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata
  • 150 g di zucchero
  • 3 uova
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere (opcjonalnie)
Terminare la preparazione
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 5 g di olio di cocco
  • 8 marshmallow bianchi

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 607.8 kcal / 2542.8 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 41.1 g
Węglowodany 50 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 19.6 g
Sód 350 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...