Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucca
- 500 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a pezzi (3 cm)
Base
- 250 g di biscotti tipo Digestive a pezzi
- 125 g di burro a pezzi
Crema di zucca
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 150 g di zucchero
- 3 uova
- 1 cucchiaino di cannella in polvere (opcjonalnie)
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 5 g di olio di cocco
- 8 marshmallow bianchi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2542.8 kJ / 607.8 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 350 mg
Alternatywne przepisy
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1j
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Tagine di pollo con arance caramellate
35min
Quiche pere e gorgonzola
1j
Cotechino alla Wellington
6 godz.
Crumble alle fragole
40min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3h
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Crostata di zucca all'amaretto
3 godz. 45 min
Sbriciolata ai mirtilli
1j
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min