鸡米芽菜
TM5 TM6

鸡米芽菜

3.8 (9 ocen)

Składniki

  • 300 克 去皮鸡胸肉排, 切3厘米,放入冰箱冷冻30-60分钟
  • 30 克 油
  • 10 克 料酒
  • 10 克 姜, 切末
  • 2 根 新鲜青辣椒, 切段
  • 2 根 新鲜红辣椒, 切段
  • 15 克 辣豆瓣酱
  • 1 小撮 花椒粉
  • 100 克 芽菜
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 适量 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
813 kJ / 194 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy