Potatoes with Yoghurt Sauce
TM6 TM5 TM31

Potatoes with Yoghurt Sauce

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 125 g plain yoghurt
  • 30 g mayonnaise
  • 1 - 2 pinches dried chives, to taste
  • 1 pinch fine sea salt
  • 500 g water
  • 600 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • fresh parsley leaves, for garnishing (opcjonalnie)
    lub fresh chives, finely chopped, for garnishing (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
740 kJ / 177 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy