Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Yoghurt Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
plain yoghurt125 g
-
mayonnaise30 g
-
dried chives to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingfresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
740 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Prawns
15 min.
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min.
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min.
Caldeirada (Fish Stew)
45 min.
Steamed Corn on the Cob
25 min.
Bolivian Rice Pilaf
45 min.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min.
Steamed Lamb with Vegetables
1h 30 min.
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min.
Omelette Sticks
30 min.
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min.