Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Yoghurt Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
plain yoghurt125 g
-
mayonnaise30 g
-
dried chives to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingfresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
740 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 Std. 30 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min