Potatoes with Yoghurt Sauce

Potatoes with Yoghurt Sauce

4.4 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • plain yoghurt
    125 g
  • mayonnaise
    30 g
  • dried chives to taste
    1 - 2 pinches
  • fine sea salt
    1 pinch
  • water
    500 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    600 g
  • fresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
    fresh chives, finely chopped, for garnishing

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 740 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...