Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Yoghurt Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
plain yoghurt125 g
-
mayonnaise30 g
-
dried chives to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
fresh chives, finely chopped, for garnishingfresh parsley leaves (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
740 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Marinated Peppers
55min
Omelette Sticks
30min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Sardine Sandwich Filling
5min
Quinoa and Lettuce Salad
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min