Bifes de atum de cebolada

4.2 65 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 doses

Składniki

  • coentros
    20 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    40 g
  • água
    1200 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    2 c. chá de
  • arroz
    300 g
  • bifes de atum fresco
    950 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • cebola cortada em oitavos
    500 g
  • vinagre de xerez
    30 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 457.2 kcal / 1913.1 kJ
Białko 43.3 g
Tłuszcz 8.4 g
Węglowodany 49.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 884.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...