Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
lub 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur natural
11 godz. 10 min
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Rosca de yogur
1 godz. 40 min
Rosca de reyes
3 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Baguette
3h 45min
Rollitos de pan con parmesano y perejil
1 godz. 10 min
Bisquets
40min
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Bolillos caseros
1 godz. 40 min
Pan brioche
14h