Urządzenia i Akcesoria
Abrikozen ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portie
Składniki
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portie
Białko
17 g
Kalorie
4900 kJ /
1172 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
186 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauzen
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Brak ocen
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Karamelpoeder
1 godz.
Koken van speltgraan
Brak ocen
Curryketchup
30 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min
Rijstschotel met appelen
Brak ocen
Vegan pudding
15 min