Urządzenia i Akcesoria
Carne de porco à alentejana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 doses
Składniki
-
amêijoas1000 g
-
Água q.b. p/ demolhar
-
sal2 c. chá de
-
dentes de alho4
-
lombo de porco cortado em cubos1000 g
-
massa de pimentão60 g
-
banha70 g
-
azeite50 g
-
folha de louro1
-
limão só o sumo1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
2044.9 mg
Białko
58.1 g
Kalorie
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polvo à lagareiro
1h 30min
Frango na púcara
50min
Rojões em vinho tinto
50min
Bifinhos rápidos
25min
Bacalhau à Brás
25min
Rancho
2h 45min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1h 25min
Moelas
7h
Carne de porco em vinha d’alhos
48h
Rojões com castanhas
2h 40min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min