Carne de porco à alentejana

Carne de porco à alentejana

4.3 269 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 doses

Składniki

  • amêijoas
    1000 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • sal
    2 c. chá de
  • dentes de alho
    4
  • lombo de porco cortado em cubos
    1000 g
  • massa de pimentão
    60 g
  • banha
    70 g
  • azeite
    50 g
  • folha de louro
    1
  • limão só o sumo
    1

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 668.3 kcal / 2796.3 kJ
Białko 58.1 g
Tłuszcz 42.6 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Sód 2044.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...