甜豆蟹肉蒸蛋
TM5 TM6

甜豆蟹肉蒸蛋

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 4 顆 蛋
  • 500 克 高湯
  • 20 克 醬油
  • 10 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 500 克 水, 蒸煮用
  • 50 克 甜豆莢
  • 50 克 鴻喜菇
  • 50 克 美白菇
  • 50 克 蟹肉
  • 10 克 芹菜, 切末
  • 1 大匙 太白粉, 加入30克水調勻
  • 香油, 少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1135 kJ / 271 kcal
Białko
12.33 g
Węglowodany
38.745 g
Tłuszcz
7.122 g
Błonnik
1.167 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy