南瓜馬鈴薯鮪魚沙拉

南瓜馬鈴薯鮪魚沙拉

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 500 克
  • 南瓜 去皮、去籽,切小丁(約1公分)
    100 克
  • 馬鈴薯 去皮,切小丁(約1公分)
    100 克
  • 罐裝鮪魚 ,瀝乾
    140 克
  • 小黃瓜 ,切丁
    50 克
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 檸檬汁
    1 大匙
  • 日式醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,少許
  • 洋蔥 ,切絲
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 210 kcal / 876 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...