Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 100 克 南瓜 去皮、去籽,切小丁(約1公分)
- 100 克 馬鈴薯 去皮,切小丁(約1公分)
- 140 克 罐裝鮪魚 ,瀝乾
- 50 克 小黃瓜 ,切丁
- 1 大匙 橄欖油
- 1 大匙 檸檬汁
- 1 大匙 日式醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- 黑胡椒粉 ,少許
- 30 克 洋蔥 ,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 876 kJ / 210 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g