義大利寬麵炒牛肝菌菇

義大利寬麵炒牛肝菌菇

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    20 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 特級初榨橄欖油
    50 克
  • 新鮮牛肝菌菇 ,切片
    100 克
    30 克 乾燥牛肝菌, ,溫水浸泡20分鐘,瀝乾水份
  • 新鮮蘑菇 ,切片
    100 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • 義大利寬麵 (鳥巢麵)
    300 克
  • 現磨黑胡椒粉
    1 - 2 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 396 kcal / 1659 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 54 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...