
Urządzenia i Akcesoria
義大利寬麵炒牛肝菌菇
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
新鮮巴西利 ,只取葉子20 克
-
蒜頭1 粒
-
特級初榨橄欖油50 克
-
新鮮牛肝菌菇 ,切片100 克
-
新鮮蘑菇 ,切片100 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
水1200 克
-
義大利寬麵 (鳥巢麵)300 克
-
現磨黑胡椒粉1 - 2 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
396 kcal /
1659 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan