小魚乾炒山蘇

小魚乾炒山蘇

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 山蘇 ,切段(約5公分)
    300 克
  • 樹子
    1 大匙
  • 小魚乾 ,用水沖洗、瀝乾
    50 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 152 kcal / 638 kJ
Białko 10.905 g
Tłuszcz 3.681 g
Węglowodany 3.915 g
Błonnik 0.033 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...