
Urządzenia i Akcesoria
小魚乾炒山蘇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
山蘇 ,切段(約5公分)300 克
-
樹子1 大匙
-
小魚乾 ,用水沖洗、瀝乾50 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
152 kcal /
638 kJ
Białko
10.905 g
Tłuszcz
3.681 g
Węglowodany
3.915 g
Błonnik
0.033 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan