Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 橄欖油 ,多備一些刷油用
- 200 克 水
- 2 茶匙 乾酵母粉 (約8克)
- 1 茶匙 糖
- 400 克 高筋麵粉
- 20 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- 300 克 蕃茄醬
- ¼ 茶匙 乾燥羅勒
- ¼ 茶匙 乾燥奧勒岡
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 150 克 綜合海鮮 (蟹肉、蝦仁、花枝)
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 100 克 比薩起士絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Białko
- 20.49 g
- Węglowodany
- 102.8 g
- Tłuszcz
- 5.08 g
- Błonnik
- 4.476 g