
Urządzenia i Akcesoria
滷里肌肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 片
Składniki
-
水800 克
-
醬油160 克
-
蒜頭 ,拍扁30 克
-
蔥 ,切段(約4公分)40 克
-
糖80 克
-
米酒100 克
-
豬里肌肉 ,切片(約0.5公分)300 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
308.5 kcal /
1289.8 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
10.8 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan