Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
- 100 克 豬肉 ,切條
- 250 克 筊白筍 ,切條
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 366 kJ / 87 kcal
- Białko
- 6.585 g
- Węglowodany
- 3.216 g
- Tłuszcz
- 5.198 g
- Błonnik
- 1.475 g