筊白筍炒肉絲
TM5 TM6

筊白筍炒肉絲

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條
  • 100 克 豬肉 ,切條
  • 250 克 筊白筍 ,切條
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
366 kJ / 87 kcal
Białko
6.585 g
Węglowodany
3.216 g
Tłuszcz
5.198 g
Błonnik
1.475 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy