筊白筍炒肉絲

筊白筍炒肉絲

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切條
    20 克
  • 豬肉 ,切條
    100 克
  • 筊白筍 ,切條
    250 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 87 kcal / 366 kJ
Białko 6.585 g
Tłuszcz 5.198 g
Węglowodany 3.216 g
Błonnik 1.475 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...