
Urządzenia i Akcesoria
法式鹹派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 塊
Składniki
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) (opcjonalnie) ,切塊50 克
派皮
-
奶油 ,多備一些塗抹用75 克
-
麵粉 ,多備一些作手粉150 克
-
鹽½ 茶匙
-
水50 克
餡料
-
培根丁200 克
-
蛋4 顆
-
牛奶50 克
-
法式酸奶油100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
290 kcal /
1215 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan