
Urządzenia i Akcesoria
千島醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 人份
Składniki
-
酸黃瓜 ,切段100 克
-
新鮮巴西利1 支
-
水煮蛋 ,對半切2 顆
-
美乃滋200 克
-
黃芥末醬20 克
-
酸黃瓜汁30 克
-
蕃茄醬100 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
烏斯特調味醬2 茶匙
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco)¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
127 kcal /
532 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1.179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan