Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto

Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto

4.5 418 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Milch
    750 g
  • Muskat, gerieben
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Polenta-Grieß
    250 g
  • Ei
    1
  • Butter
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Portionen

Kalorie 362 kcal / 1522 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...